Een bloemenworkshop voor je bachelorette party // Engaged blog

Een bloemenworkshop voor je bachelorette party // Engaged blog

31 januari op de blog van Engaged.nl ::

"Jennifer Laarman ontdekte een gat in de markt: originele, hippe vrijgezellenfeestjes, die custom made konden worden aangeboden. Daarom bedacht zij bloemenworkshops, zodat zij haar kennis als bloemstylist kon overdragen en de meiden mee te nemen in de ervaring van de bloemenwereld. En dat alles in haar studio in Amsterdam, die ontzettend instagrammable is."

Bron: www.engaged.nl // Tekst: Tekst: Liza de Jonge // Fotocredits: foto 1 + 2 + 4: Dawn Brown Photography, foto 3: Anouschka Rokebrand Fotografie

Read More

Fotoshoot // Wild, bloemenkrans, Pretty Birds

Fotoshoot // Wild, bloemenkrans, Pretty Birds

Bloemenkrans 

In november 2015 ontmoette ik Dawn Brown, een inmiddels goede vriendin van me, op een interessant over-the-top Halloween feestje - waar eigenlijk ook een blogpost over geschreven moet worden, zo'n bizarre avond was het.

Vanaf minuut 1 was het duidelijk; Dawn en ik zaten op één lijn qua creatieve ideeën, passie voor ons beroep, ambitie voor de toekomst en vooral.. dezelfde droge humor. Een match made in heaven!

Fotografe Dawn en ik hebben sindsdien ontzettend veel leuke projecten samen opgepakt. Waaronder dit eerste project; een flowerwreath fotoshoot.

Read More