About this year // 2016 in beeld

Mijn eerste volledige jaar als zelfstandig ondernemer is een feit. 2016 was een geweldig jaar!

Een jaar met leuke nieuwe samenwerkingen en een uitbreiding van mijn diensten.
Van het stylen van grote meerdaagse evenementen tot intieme diners.

Ik heb enorm genoten van het geven van workshops. Na jaren nieuwsgierig volgen van verschillende workshops, stond ik opeens daar aan het hoofd van de tafel. Een tafel met leuke, gezellig-participerende deelnemers. Verschillende bedrijven en brides to be wisten me te vinden voor een paar uur spelen met bloemen. Weelderige kransen werden gemaakt waarbij ieders persoonlijke stijl zorgde voor uiteenlopende creaties en happy customers.

Daarnaast zit Pretty Bird Collective ook in de lift en gaan jullie hier nog meer over horen in 2017. Een leuke samenwerking met The Hoxton Hotel in Amsterdam zorgt voor een uiteenlopende mix in ons aanbod en we kijken uit naar vele coole events daar!

Bruidjes stelen nog steeds mijn hart in de voorbereiding naar hun grote dag. Van een ellenlang vragenvuur tot op de laatste minuut bellen over het kleinste detail. Ik heb veel voorbereidingen van dichtbij mee mogen maken dit jaar en voel me vereerd dat mijn bloemen onderdeel mochten zijn van hun feest der liefde.

Tussen het gesjees en geplan van meerdere evenementen in de maand juni door, ben ik die maand natuurlijk ook zelf ten huwelijk gevraagd. Ontzettend bijzonder en ook lastig; om nu eens te gaan bedenken wat wij nu belangrijk vinden aan zo’n mooie dag. 2017 zullen we dit in kleine kring vieren met een groots gestyled feest in 2018!

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in ons leven. Met zo veel gaande in het afgelopen jaar, probeer ik zo bewust mogelijk in het leven te staan en dit ook door te voeren in mijn werkwijze. In het nieuwe jaar zal ik ook als vlogger gaan optreden voor een stichting die de footprint van de sierteeltsector in kaart brengt. Samen met mijn andere marketing projecten een leuke en waardevolle toevoeging in mijn portfolio!

Ik wil iedereen bedanken voor de mooie samenwerkingen het afgelopen jaar en het in mij gestelde vertrouwen! Vooral de support van mijn liefste vrienden, familie en m'n future hubby. Een kleine hoeveelheid beelden van mijn favoriete werk wil ik graag met jullie hieronder delen.

Op naar een voorspoedig en gelukkig 2017 & many more years to come!