Fotoshoot // Wild, bloemenkrans, Pretty Birds

Bloemenkrans 

In november 2015 ontmoette ik Dawn Brown, een inmiddels goede vriendin van me, op een interessant over-the-top Halloween feestje - waar eigenlijk ook een blogpost over geschreven moet worden, zo'n bizarre avond was het.

Vanaf minuut 1 was het duidelijk; Dawn en ik zaten op één lijn qua creatieve ideeën, passie voor ons beroep, ambitie voor de toekomst en vooral.. dezelfde droge humor. Een match made in heaven!

Fotografe Dawn en ik hebben sindsdien ontzettend veel leuke projecten samen opgepakt. Waaronder dit eerste project; een flowerwreath fotoshoot.

Model Victoria bleek het ideale gezicht voor deze natuurlijke, clean look met wilde bloemen en een edgy touch

DIY bloemenkrans - How to

Bloemenkransen zijn een van mijn favoriete ontwerpen die ik aanbied in mijn portfolio. Het is een klein kunstwerk an sich en ik leef helemaal op als ik hoor dat ik een nieuw concept mag gaan bedenken. Mijn voorkeur gaat uit naar een bloemenkrans met zo divers mogelijke bloemen; lekker wild en apart.

Voor deze krans heb ik de volgende bloemen gebruikt:
chrysant - eucalyptus - hortensia - nerine - trosroos - cyclaam

Binnenkort volgt er een DIY tutorial over hoe je een bloemenkrans zoals deze zelf kunt maken, als aanvulling op je festival outfit, een activiteit vrijgezellenfeest of gewoon als gave accessoire voor een feestje. Wie durft?!  

Bloemenkrans workshop + fotoshoot!

Op zoek naar een creatieve workshop voor een vrijgezellenfeest, baby shower, verjaardag of gewoon als leuke activiteit met vriendinnen of collega's? Samen met Dawn van Dawn Brown Photography bied ik als Pretty Bird Collective verschillende workshops aan. Onze website gaat binnenkort live! Neem contact met me op als je meer wilt weten over workshop mogelijkheden in Amsterdam!