Wildflower workshop 19 Februari // The Hoxton Amsterdam

Bloemschikken tuttig? THINK AGAIN!
Je ziet het steeds vaker; een stoere vaas met losjes verschillende bloemen er in geschikt. Altijd al willen leren hoe je zo'n nonchalant veldboeket op vaas maakt? Doe 19 februari mee aan de "wildflower workshop"!

Omgeven door de heerlijke geur en pracht van seizoensbloemen, ga je in 2 uur tijd aan de slag met de creatie van je eigen boeket op vaas. Als basis nemen we een hippe vaas van gerecycled glas waarin we gaan werken met kleurrijke bloemen, geschikt op verschillende hoogtes. Daarnaast leer je alle tips & tricks van een professioneel bloemenstylist en kun je bij mij terecht voor alle bloemenvragen en weetjes.

Je gaat naar huis met the skills, een prachtig zelfgemaakt boeket en een vaas waarin je voortaan fluitend zelf een nonchalant boeket kan maken!

About
Jennifer Laarman is bloemenstylist en werkt vanuit haar studio in Amsterdam aan kleurrijke creaties voor bruiloften, evenementen en editorial fotoshoots. In deze droombaan haalt ze ook plezier uit het anderen helpen om mooie creaties te leren maken EN om het stoffige imago van bloemschikken af te schudden door middel van workshops te geven met bloemen, vazen en technieken van deze tijd.

Details
Date: 19 februari 2017
Time: 14.30 - 17.00 uur
Location: The eclectic event space of The Hoxton Hotel Amsterdam
Price: € 60,00 incl. all materials; the vase, your flowers + some fizz

Deelname via inschrijving via onderstaande button!