Bruiloft W + D // Elegantie, pioenen, roze

Mei 2015, de bruiloft van W + D. Die zal ik niet snel vergeten. Dit was de allereerste bruiloft die ik zelfstandig met bloemen mocht stylen. Ontzettend spannend! Alle zaken, van het bruidsboeket tot de corsages, werden tot in perfectie voorbereid. Maar dit moest ook wel, want hoewel het bruidspaar ontzettend relaxed was over de hele dag – “we hebben vooral zin in een goed feestje” – was de locatie, de gehele entourage en het bruidspaar tot in de puntjes zo perfect. Wat een stralend paar, en zo’n prachtige dag!

Bloemen + trouwen

Na 4 uur opbouwen, drie wijn en twee dansjes in mijn veel te strakke jurkje, kon ik eindelijk relaxen: het was gelukt! Dit was het begin van iets moois, deze bruiloft was een opstapje naar mijn eigen bedrijf. 

Ik ben W + D erg dankbaar voor het vertrouwen dat ze in me hebben gehad gedurende het hele proces. En wat een lol hebben ze gehad met ‘plannen’ van dit huwelijk. De bruid wist heel goed wat ze wilde, en de bruidegom wist heel goed dat hij moest weten wat de bruid wilde. Met deze ‘understanding’ kwamen we een heel eind!

Het bruidsboeket mocht roze zijn, wat zeg ik; moest roze zijn. Het liefst knalroze! En ze hielden allebei van pioenen en rozen. Dankzij de duidelijke instructies en de goede smaak van het bruidspaar, was het gehele concept een feestje om te mogen ontwikkelen. Met een groot compliment van oma die een pioenrozenkwekerij heeft gerund op zak, heeft deze klus een heel speciaal plekje gekregen.

Fun fact - pioenroos

Voor de corsage van de bruidegom had ik precies de goede pioenroos gevonden en zorgvuldig apart gehouden. Als je een fan van pioenrozen bent zoals zij, dan weet je wat ik bedoel. Zo prachtig in bloei vlak voordat hij helemaal opent, een compacte pioenroos op zijn revers. Waar ik echter geen rekening mee had gehouden is dat de bruidegom vlak voor de ceremonie tijdens de fotoshoot op het bed van de bruidssuite mocht springen. Resultaat; een ontplofte pioenroos. Maar.. deze ‘edgy’ look stond hem ook zeker goed!

Bruidsboeket en meer

Voor de bruiloft verzorgde ik de tafelstyling met verschillende vazen in de kleuren zilver en roze. Het bruidsboeket, bruidegomscorsage, de corsages van de daggasten, de styling van de ceremonie met gangpadversiering, ceremonie tafelstuk en de vaasjes voor in de feestzaal maakten de locatie Hooge Vuursche een compleet gestyled sprookje.