Bloemenstyling voor bruiloften en evenementen. Bloemen workshops en styled shoots.
Welkom op mijn portfolio en persoonlijke blog.

 
 

 

Bruiloften

bruidsboeket

Bloemenstyling voor bruiloften door heel Nederland. Van kleine gestylede vaasjes tot groot bloemstuk als eyecatcher tijdens jullie feest of ceremonie. Natuurlijk zijn alle ogen op jullie gericht tijdens deze dag, daarom mag een mooi bruidsboeket en corsage niet missen. Ben je niet zo van de tradities? Kies dan bijvoorbeeld voor een polscorsage of bloemenkrans! 

Evenementen

bloemen evenementen

Een zakelijk evenement, een verjaardagsfeest of jaarafsluiting worden allemaal een stuk aantrekkelijker met een mooi groot bloemstuk op tafel. Op zoek naar styling voor een groot gezelschap? Wij leveren ook verschillende stijlen vaasjes voor op de tafels, maar decoreren ook graag de hele ruimte met bloemen! 

Workshops

workshop bloemschikken

Creatieve workshops voor een vrijgezellenfeest, baby-shower of bedrijfsuitje in Amsterdam

Mini masterclass hip bloemschikken / Workshops op maat / Bubbels, seizoensbloemen en een professionele fotograaf / Op locatie of in onze studio in A'dam


Bekijk ook de foto's van de styled shoots waaraan ik heb deelgenomen


VIDEO BEHIND THE SCENES |
@ one of my flowerstyling workshops

BOHEMIAN + WILDFLOWER WORKSHOPS

Omgeven door de heerlijke geur en pracht van seizoensbloemen, ga je in 2 uur tijd aan de slag met de creatie van je eigen veldboeket op vaas of bohemian bloemenkrans.
Je gaat naar huis met een lichte buzz van alle bubbly, een prachtig zelfgemaakte bloemenkrans of -vaas en met the skills om het voortaan fluitend zelf te kunnen maken!

ZO 30 APRIL +
ZA 17 JUNI

"Met je kennis, creativiteit, organisatietalent en passie heb je onze dag nog mooier gemaakt.
In de laatste weken voor de bruiloft konden we het los laten want we wisten dat je het ging regelen."