“Just perfect.”

We came to do the workshop with Jennifer and Dawnie as part of a hen party. We really loved it! The whole day was just perfect! Both are amazing hosts- very welcoming and pleasant. The atmosphere in the studio is amazing! We would definetely recommend the fabulous floral wreath workshop with these incredible ladies.

— Workshop Sarina & friends / April 2016

“Geweldige bijdrage!”

Kort gezegd: Jennifer je bent daadkrachtig.
Met je kennis, creativiteit, organisatietalent en passie heb je onze dag nog mooier gemaakt.
In de laatste weken voor de bruiloft konden we het los laten want we wisten dat je het ging regelen.
Nogmaals heel erg bedankt voor deze geweldige bijdrage!

— Bruidspaar S + D / september 2015


 
Kortom; haar toewijding, haar kennis, haar creativiteit en haar hotello achtergrond, maakt van Jennifer de beste bloemenstylist van Nederland (en ver daarbuiten).”

— Bruidspaar D + W / mei 2015

 

“Precies waarop we gehoopt hadden”

In de zomer van 2015 zijn ik en mijn vrouw op Vlieland getrouwd. We hebben hierbij gebruik gemaakt van de diensten van Jennifer Laarman voor de bloemen decoratie tijdens de plechtigheid in de kerk. Het was een prachtige bruiloft en de bloemen decoraties van Jennifer hebben hier absoluut aan bijgedragen. We waren heel tevreden met het resultaat. De bloemen waren mooi en elegant, precies waar we op gehoopt hadden. De communicatie met Jennifer was ook erg goed. Ze reageerde altijd erg attent op onze e-mails. Als er zich de gelegenheid voor doet, dan zullen wij zeker weer gebruik maken van de diensten van Jennifer. ”

— Bruidspaar J + R / Juli 2015


“De beste bloemstylist van Nederland (en ver daarbuiten)”

Wat zijn wij blij dat we de bloemenstyling door Jennifer hebben laten doen! Beide zijn wij geen creatieve talenten en daarom kreeg ze maar 2 woorden mee toen ze hoorde dat ze de bloemen mocht verzorgen op ons huwelijk: Roze pioenrozen.
Hoewel ze zegt dat wij precies wisten wat we wilden, hadden wij werkelijk geen idee. Maar waarschijnlijk kon zij gewoon heel goed inschatten wat wij wilden op basis van een paar vragen. Als voorbereiding had ze enkel een (uitgebreide) meeting en een klein Pinterestbord met een tiental foto’s waarmee ze aan de slag kon. Het resultaat was nog beter dan we hadden gehoopt en ze heeft ons in de tussentijd nooit lastiggevallen.
Als je de bloemen laat verzorgen door Jennifer, weet je zeker dat er aan alles wordt gedacht. Ze gebruikt ook alleen kwaliteitsvolle bloemen, wat de tante met een eigen rozenkwekerij kon beamen.

Kortom; haar toewijding, haar kennis, haar creativiteit en haar hotello achtergrond, maakt van Jennifer de beste bloemenstylist van Nederland (en ver daarbuiten).”

— Bruidspaar D + W / mei 2015


Preferred partners