Creatieve bloemen workshops

Creatieve workshops voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam. Organiseer je graag een leuke activiteit tijdens een uitje of teambuilding met collega's? Jennifer Laarman biedt een workshop aan in de vorm van bloemschikken of het maken van een bloemenkrans haar voor je festival outfit!

WORKSHOP VIDEO

Mogelijkheden

Mini masterclass hip bloemschikken
Workshops op maat
Op locatie of in een van onze venues in Amsterdam

Jennifer Laarman | Bloemen + Styling werkt samen met verschillende locaties, fotografen en stylisten in het aanbieden van workshops.

Workshops voor vrijgezellenfeesten, baby-showers of team-uitjes.

In samenwerking met verschillende professionele fotografen bieden we een Flowercrown Workshop voor een vrijgezellenfeest aan met aansluitend een styled fotoshoot!


BLOMSTERKRANS X JENNIFER

Zondag 5 mei 2019
11.00u @ Loft Arnhem

Op zondag 5 mei geef ik samen met Blomsterkrans een voorjaarskrans workshop! Super enthousiast ben ik over deze leuke samenwerking en het belooft dan ook een inspirerende en gezellige dag te worden.

Sluit je aan bij de wilgenkrans workshop waarbij ik je omgeven door de heerlijke geur en pracht van prachtige soorten bladgroen en wilgenkransen, tijdens de workshop een eigen voorjaarskrans van 30cm of 50cm in diameter leer opmaken.

De leuke dames van Blomsterkrans zijn aanwezig om inzicht in hun methodieken en achtergrond te geven en meer te vertellen over de wilgenkrans.

Je krijgt  deze dag echt een kijkje in de werkwijze van ons drieën; hoe je omgaat met het groen, wat de waarde is van een krans en het groenmateriaal en hoe je de seizoenen in een krans kunt samenbrengen.

Met deze krans breng je thuis echt een stukje van buiten naar binnen! Klik op onderstaande button om meer te lezen over de workshop details zoals het programma


Workshop testimonial

“Just perfect.”

We came to do the workshop with Jennifer and Dawnie as part of a hen party. We really loved it! The whole day was just perfect! Both are amazing hosts- very welcoming and pleasant. The atmosphere in the studio is amazing! We would definetely recommend the fabulous floral wreath workshop with these incredible ladies.

- Workshop Sarina & friends / April 2016


ALLE WORKSHOP FOTO'S ONDERAAN DE PAGINA VOOR 'N LOOK & FEEL

Gallery flowercrown workshop

Gallery wildflower workshop