Creatieve bloemen workshops

Creatieve workshops voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam. Organiseer je graag een leuke activiteit tijdens een uitje of teambuilding met collega's? Jennifer Laarman biedt een workshop aan in de vorm van bloemschikken of het maken van een bloemenkrans haar voor je festival outfit!

WORKSHOP VIDEO

Mogelijkheden

Mini masterclass hip bloemschikken
Workshops op maat
Op locatie in Amsterdam of onze styling studio in Blaricum

Jennifer Laarman | Bloemen + Styling werkt samen met verschillende locaties, fotografen en stylisten in het aanbieden van workshops.

Workshops voor vrijgezellenfeesten, baby-showers of team-uitjes.

In samenwerking met Pretty Bird Collective bieden we een Flowercrown Workshop voor een vrijgezellenfeest aan met aansluitend een styled fotoshoot met professionele fotograaf!


Workshop testimonial

“Just perfect.”

We came to do the workshop with Jennifer and Dawnie as part of a hen party. We really loved it! The whole day was just perfect! Both are amazing hosts- very welcoming and pleasant. The atmosphere in the studio is amazing! We would definetely recommend the fabulous floral wreath workshop with these incredible ladies.

- Workshop Sarina & friends / April 2016


UPCOMING WORKSHOPS

WINTERKRANS WORKSHOP

Tijdens het MoreStyling winter evenement

@ BLARICUM / ZONDAG 26 NOVEMBER 14:30 - 16:30 uur
@ BLARICUM / VRIJDAG 8 DECEMBER 20:00 - 22:00 uur

@ MoreStyling
Binnendelta 1C, 1261 TA Blaricummermeent
Deelname via inschrijving // € 69,50 p.p.

De wintermaanden zijn lang, koud en donker. Reden te meer om het thuis extra warm en gezellig te maken! De geur van dennengroen, warme choco, de kaarsjes aan.. NEED I SAY MORE?.

Tijdens het winterstylingevenement ga je samen aan de slag met het creëren van je persoonlijke winterkrans. Het gebruik van alle materialen en heerlijke hapjes & drankjes zijn hierbij inbegrepen. Tevens is Eveline aanwezig om korte interieurvragen met je te bespreken en je tips & tricks te geven voor een gezellig interieur tijdens de donkere wintermaanden. 

Tussendoor en na de workshop is er voldoende mogelijkheid om wooninspiratie op te doen, stijlvolle winterse interieuritems te kopen en leuke, betaalbare cadeautjes voor de feestdagen.

- Workshop details -
Leer je eigen stoere krans maken tijdens een gezellige workshop in het prachtige pand van MoreStyling in Blaricum. Een winterkrans is de perfecte decoratie waar je tijdens de koude wintermaanden gezelligheid mee in huis brengt

Aan een gezellige, lange tafel leer je in 2 uur tijd een krans maken. Op een basis van takken creëer je een stoer geheel met groen, bessen, dennenappels en meer.

De krans kan de hele winter mee! Lees er meer over op de blog.

Zondag 26 november 14.30 - 16.30 uur + vrijdag 8 december 20:00 - 22:00 uur
€ 69,50 per persoon.

Aanmelding via inschrijving. We hebben een beperkt aantal plekjes beschikbaar dus schrijf je snel in via bovenstaande button!

Bron: Turbulences-deco.fr

Bron: Turbulences-deco.fr


ALLE WORKSHOP FOTO'S ONDERAAN DE PAGINA VOOR 'N LOOK & FEEL

Gallery flowercrown workshop

Gallery wildflower workshop