Creatieve bloemen workshops

Creatieve workshops voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam. Organiseer je graag een leuke activiteit tijdens een uitje of teambuilding met collega's? Jennifer Laarman biedt een workshop aan in de vorm van bloemschikken of het maken van een bloemenkrans haar voor je festival outfit!

WORKSHOP VIDEO

Mogelijkheden

Mini masterclass hip bloemschikken
Workshops op maat
Op locatie of in onze studio in A'dam

Jennifer Laarman | Bloemen + Styling werkt samen met verschillende locaties, fotografen en stylisten in het aanbieden van workshops.

Workshops voor vrijgezellenfeesten, baby-showers of team-uitjes.

Zoals in samenwerking met Pretty Bird Collective een Flowercrown Workshop voor een vrijgezellenfeest met aansluitend een styled fotoshoot met professionele fotograaf!

UPCOMING WORKSHOPS

BOHEMIAN BLOEMENKRANS

ZATERDAG 17 juni 11:00 - 13:00 uur

@ Lokatie Laurier AMSTERDAM
Laurierstraat 64, Amsterdam
Deelname via inschrijving // €35,-p.p.

Omgeven door de heerlijke geur en pracht van seizoensbloemen, ga je in 2 uur tijd aan de slag met de creatie van je persoonlijke bohemian bloemenkrans voor in je haar. Leuk als creatieve bezigheid samen met vriendinnen: leer samen hoe je zelf een bloemenkrans maakt voor bij je festivaloutfit deze zomer!

Lees er meer over op mijn blog of schrijf je direct in via bovenstaande button


“Just perfect.”

We came to do the workshop with Jennifer and Dawnie as part of a hen party. We really loved it! The whole day was just perfect! Both are amazing hosts- very welcoming and pleasant. The atmosphere in the studio is amazing! We would definetely recommend the fabulous floral wreath workshop with these incredible ladies.

- Workshop Sarina & friends / April 2016


** BEKIJK WORKSHOP FOTO'S ONDERAAN PAGINA VOOR EEN LOOK & FEEL **Gallery flowercrown workshop

Gallery wildflower workshop